cp-fotografie

OVER HET ONTSTAAN VAN CP-FOTOGRAFIE:

cp-fotografie is ontstaan uit mijn jarenlange passie voor fotograferen en is vooral gericht op paarden en andere diersoorten. Ik heb sinds 2018 ook al enkele evenementen mogen vastleggen, hier wil ik mezelf ook meer in gaan verdiepen! 

In 2007 ben ik begonnen met hobbymatig fotograferen, in de loop der jaren is dit van een kleinschalige hobby naar een grootschalige hobby gegaan en nam ik steeds vaker mijn camera mee. Steeds vaker kreeg ik de vraag vanuit mijn vriendenkring of ik hun paard/hond op de foto wilde zetten. In 2014 zijn wij geëmigreerd naar Amerika waar mijn hobby uitgebreider werd dan ik ooit gedacht had! Ik heb daar oa gefotografeerd op de renbaan en bij de verschillende rodeo’s. 

Wat kan U verwachten van cp-fotografie?
U kan van cp-fotografie verwachten dat er geluisterd wordt naar uw foto wensen en ik naar mijn beste kunnen deze probeer te realiseren.

Bent U op zoek naar een fotoreportage van uw paard/pony of zou U heel graag een mooie reportage/herinnering willen van uw hond dan bent U aan het juiste adres! Voor een bruidsreportage en/of ander evenement kunt U contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Onder het kopje contact vindt U diverse manieren waarop ik te bereiken ben!

Ik wens U veel kijkplezier en hopelijk tot ziens!

Lonneke