Wie ben ik

Beste bezoeker,

Op deze pagina zal ik U iets meer vertellen over mezelf.

Ik ben Lonneke Blok, een spontane dame van 40 jaar oud en woonachtig in het mooie Hoogeloon (Noord-Brabant), getrouwd en heb  2 honden (kruising) Stafford uit Amerika en een in Nederland geboren/gefokte Rhodesian Ridgeback) en 2 paarden. 

Enkele sterke eigenschappen van mij zijn: creatief, out of the box thinking, vriendelijk, recht door zee, doorzetter.

Ik ben sinds mijn jonge jaren besmet met het paardenvirus, heb de sportopleiding gevolgd bij NHB-Deurne, deze opleiding was gericht op de professionele topsport, het geven van lessen en het starten van een eigen bedrijf. De richting die ik op wilde was de handel/pension/zadelmak maken.  Ik ben elke dag op stal te vinden, heb diverse paarden gehad, zadelmak gemaakt en verkocht maar dit werk is lichamelijk te zwaar geworden voor mij dus nu spendeer ik mijn tijd aan mijn eigen 2 paarden, geef paardrijlessen en richt me verder op het vergroten van mijn kennis, zowel op gebied van paarden als op het gebied van de fotografie.

Ik ben sinds 2014 actief in de westernsport (daarvoor succesvol in de dressuursport) en ik heb met mijn merrie Jill (2008 – 2020) pleasure en reining gereden in zowel Amerika als hier in Nederland. Helaas heb ik in Maart 2020 te vroeg afscheid van haar moeten nemen maar gelukkig heb ik nog 2 nakomelingen van haar in mijn bezit, een APHA (American Paint Horse Association)  ruin (2016) en merrie (2019)t. Met de ruin ga ik hopelijk volgend jaar (2022) de reiningsport in, mijn nu 2 jarige merrie komt als alles goed gaat in Augustus (2021) terug naar huis (staat in een heerlijke opfok te genieten van haar jonge leventje) en zal dan tzt zadelmak worden gemaakt. 

Zowel de honden als de paarden zijn dan ook vaak voor mijn lens te vinden 😀